27 Μαρ 2010

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ Ή ΠΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΕΣ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ( ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ. ΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΑΤΑΙΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΟ ΟΤΙ Η Ε.Ε ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΛΟΙ, ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΖΟΓΑΔΟΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ. ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ G20 ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΟΡΑΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ, ΤΟ ΤΖΟΓΟ ΜΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΣΑΝ ΛΥΣΗ.
ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ, ΟΠΩΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Ο ΕΚΛΕΓΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ,
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΙ ΔΕΣΜΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.
ΓΙΆΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΘΥΜΟ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ε.Κ.Τ, ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΕΝΑ ΜΕΝΕΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ " ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΩΡΑ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

20 Μαρ 2010

ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥ


ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΦΟΡΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 45% ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ.

19 Μαρ 2010

" ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ "


ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ
" ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΣΤΙ ".
ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΣΟΦΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΦΟΥΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΠΛΑΣΑΡΑΝ. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΕΣ!
ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
" ΑΠΛΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΩ", Ή "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΩ ΠΑΝΩ ΑΠΌΣΑ ΒΓΑΖΩ".
ΕΤΣΙ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΗ Η ΜΠΕΣΑ, Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ " ΙΔΑΝΙΚΑ ". ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΌΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ, ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΛΟ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΣΑΠΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.
ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΟΒΕΙ 30% ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΟ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΕΡΟΝ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ, ΣΠΡΟΧΝΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 12% ), ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΆΥΤΟ; ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;
ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;
ΔΗΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;
ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ;
ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!
ΑΝΤΆΥΤΟΥ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 250 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΙ ΧΟΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΣΕ, ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ 65.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΦΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΠΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ, ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΦΑΡΑΜΚΟΠΟΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.
Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΕΙ!
ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ!
ΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ! ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ, ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗ ΦΙΛΑΥΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ;
ΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΕΠΛΟ ΣΙΩΠΗΣ.
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΑΝ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΔΙΝΗ.

17 Μαρ 2010

ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 150-170 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ , Ή ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ Μ.Τ.Π.Υ, Ή ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΕΔΥ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΡΕΛΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.
1) ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
2) ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ Ή ΟΣΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013.
3) ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2013 , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
4) ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.
5) ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 31/12/ 1982 ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΑΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 1405 / ΤΟΥ 1983, ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1983.
ΕΔΩ, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
6) ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ! ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.
ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.

11 Μαρ 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ( Α.Ο.Ζ )


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, ''ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ", ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ " ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ", ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε, ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΔΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ Δ.Ε.Π, ( ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ), ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΛΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ 1982, ΑΡΘΡΟ 121 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΘΕΟΔ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ.
ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΡΙΞΕΤΕ ΓΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝ ΙΚΗ Α.Ο.Ζ ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;
ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΣΑΣ.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ 85-88 ΧΡΟΝΩΝ!
ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΧΕΡΙΑ, ΔΑΚΤΥΛΑ, ΤΥΦΛΟΙ, ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ,(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ). ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΣΟ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΤΟ 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΟΤΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΡΗΓΗΤΟ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ 85 ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 37% , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ 401 Σ.Ν, ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ, (Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥ 401 Σ.Ν), ΜΕ ΕΚΛΗΞΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ!
ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ, ΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ; ΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΙΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ 85 ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ "ΛΥΠΑΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ", ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΦΥΓΑΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Ν, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΡΑΧΜΗ.
ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΗΡΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ( Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ), 20 ΕΥΡΩ.
ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΘΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;
ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ 14 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Χ4 ΦΟΡΕΣ, 6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ι.Χ ΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ, 5 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΩΪ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΕΙΡΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 11Π.Μ - 13 Μ.Μ, ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΕ: ΑΣ ΟΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!
ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΟΤΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

8 Μαρ 2010

65.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟ Φ.Π.Α!


ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, 65.000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΦΠΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 65.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 2009 ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΠΑ! ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Ι. ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΑΥΤΑ ΔΙΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ 10% ΕΝΑ ΔΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ "ΚΛΕΨΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ " ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ".
ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΜΙΣΘΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ " ΚΥΡΙΟΙ " ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ. ΤΙ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ! Ε ΜΑ ΠΙΑ!
ΤΩΡΑ! ΠΡΙΝ Η ΟΡΓΗ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

6 Μαρ 2010

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ


ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΑΥΣΤΗΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΣΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ Ή ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΒΑΣΙΛΕΥΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΟΡΓΙΑΖΕ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ Ε.Ε, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΑΘΡΟΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002, ΜΕ ΧΡΕΟΣ 155 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΗΡΥΞΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 320 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΡΙΖΙΚΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΠΟΙΑ 12 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ Ή ΟΧΙ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΟΧΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ. ΤΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ Δ.Ν.Τ . ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ 70%, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΑΕΠ ΣΥΡΙΚΝΩΘΗΚΕ 20%, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 1965, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΟ 32%, ΚΑΙ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, 8 ΧΡΟΝΘΙΑ ΜΕΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 18%.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΗΔΗ ΣΤΟ 12%, ΚΑΙ ΤΟ 24% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΑΘΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΡΙΖΙΚΑ, ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.

1 Μαρ 2010

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΙΟΣ;ΜΕ ΘΥΜΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΟΠΕΙ Ο 14ος ΜΙΣΘΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΑ 4 ΔΙΣ;
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ( ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΔΕΚΟ ), ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ 1.061.329.465 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΟ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ 3.500 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 12.448 ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΛΟΣΜΟ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1997, ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 26% ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ 14ο ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΘΟ, Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ Δ.Ο.Υ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΦΠΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ 65! ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ Ζ΄ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΞΟΔΕΥΕΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ Γ.Γ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ.
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. " Ο ΧΑΖΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ". Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΑΛΚΕΙΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.